|||
så er man blevet gammel nok til læsebrilleså er man blevet gammel nok til læsebrille
Up next Hvad har jeg gang i lige NU Forleden skrev jeg denne post om udfordringen med at holde kunder og andre interesserede orienteret om hvad jeg nu har gang som selvstændig Uoverlagt stress-køb Jeg har længe gået og været ret parat til en ny iPad, og i sidste uge lod jeg mig rive med af lanceringen af de nye modeller, selvom det på mange
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning