|||

Hvad har jeg gang i lige NU

Forleden skrev jeg denne post om udfordringen med at holde kunder og andre interesserede orienteret om hvad jeg nu har gang som selvstændig ‘indholds-kreatør’.

I den sammenhæng blev jeg tippet om NowNowNow.com – og er ret sikker på, at det nok bliver næste skridt, i hvert fald som eksperiment.

Den korte idé er, at man på sit firma-site eller sin personlige hjemmeside skal lave en “hvad har jeg fokus på for tiden”-side – altså en mitdomæne.dk/now underside – ligesom de fleste også har en about-side, hvor de fortæller mere generelt om hvem de er og hvad de laver.

mitdomæne.dk/now

Det er altså ikke som udgangspunkt meningen at man skal opdatere siden hver dag eller uge, eller skrive hver eneste episode af en podcast eller hvad man nu laver på sin Now-underside.

Det handler mere om at man måske hvert kvartal skriver hvilke projekter man arbejder på, og måske fortæller om nye kunder og hvad der i øvrigt optager én for tiden.

Og dén idé kan jeg faktisk ret godt lide – selvom jeg også overvejer om man alligevel skulle forsøge at lave automatiske links til mine aktuelle produktioner og opgaver, så det bliver en slags omvendt kronologisk liste med alle udgivelser?

Under alle omstændigheder kan jeg ret godt lide tanken om, at det er en side der ligger under min egen kontrol på eget domæne i stedet for hos Patreon eller anden anden tjeneste.

(Selvom jeg nok også må indrømme, at hvis det skulle udnyttes til at forsøge at tjene penge ved den slags crowdfunding, så er det nok nemmest at gå til en professionel…)

Up next Tågebro Så er man blevet gammel nok til læsebrille
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen