|||

Så er jeg heller ikke mere original

Jeg har efterhånden skrevet denne blok så længe, at jeg åbenbart har fundet grænserne for min originalitet.

I hvert fald sker det indimellem (og måske oftere og oftere), at jeg sætter mig for at skrive en lille observation, men så opdager at jeg har skrevet præcis den samme blogpost for flere år siden.

Exhibit A:

Her er hvad jeg ville skrive for 5 minutter siden:

Jeg er virkelig blevet slem til at distrahere mig selv med at bruge Cmd+Tab til at zappe rundt mellem åbne apps på Mac’en, og gør det næsten kompulsivt hver eneste gang der er den mindste pause i mit skriveri eller redigering eller hvad jeg nu egentlig laver.

Og her er hvad jeg skrev den 8. december 2020 (i øvrigt under den langt bedre overskrift “Cmd+Overspring”):

Jeg overvejer om mit næste lifehack skal være at disable muligheden for at bladre mellem mine åbne apps med Cmd+Tab.

Det er simpelthen blevet en ekstremt dårlig vane, at hver gang jeg lige har et par sekunders “ledighed”, så overspringshandler jeg refleksivt ved at tabbe mellem de åbne apps - og så er man jo lynhurtigt afsporet fra det man var igang med.

Og selv dét var næppe særlig originalt.

Jeg er, med Trent Reznors ord, bare “a copy of a copy of a copy…”

(Og jeg tør slet ikke lave en søgning for at finde ud af om også denne post i virkeligheden bare er en gentagelse…)

Up next Dato-kaos På en eller anden facon er det lykkedes mig at fucke datoerne op i de seneste måneders blogposts. Jeg arbejder på sagen. Stay tuned. UPDATE: Jeg Frederiksberg-aton Jeg læste for nylig en bog om de mange, mange gode ting ved at gå – både fysisk og mentalt – og om de mange afledte effekter det kunne have på
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde