|||

Så blev det min tur

Jeg skulle igennem 30 negative for at få 1 positiv, men nu har jeg så COVID-19. Suk.

Jeg ved godt at det er en oplevelse bogstavelig talt millioner af andre allerede har haft, eller har lige nu, men det er stadig frustrerende.

Heldigvis er symptomerne indtil videre relativt milde – det føles mest som en af de forkølelser jeg plejer at have 1-2 gange om året – men jeg er stadig snottet, sløv og træt, og har hovedpine og lidt værken i lemmerne.

Jeg kan heller ikke befri mig for tanken om at jeg kunne have gjort mere for at gå fri, men det er ikke ligefrem blevet nemmere, nu hvor alting er lukket op igen. Så det var nok svært at undgå.

Ah well. Jeg håber ikke det bliver værre, og så prøver jeg at slappe af og læse en masse bøger og streame en masse serier, og håber ikke jeg skal aflyse alt for meget af det jeg tjener mine penge på…

Up next Hjemmeside-rod anno 2022 Tilbage i de glade web-dage i 1998 brugte jeg det meste af en sommerferie med at lære html. Min freelance-makker Rasmus og jeg havde fået en tjans Skifteomkostninger Som faste læsere af bloggen vil vide, så har jeg mildest talt svært ved at holde mig til én app og ét workflow. Det skyldes dels, at jeg aldrig
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh