|||

Rookie mistake

Jeg har begået en klassisk, dum fodfejl i denne weekend.

På trods af alle ambitioner om det modsatte, så kastede jeg mig over at undersøge Obsidian (igen) og Agenda (igen-igen), fordi jeg alligevel har nogle små irritationsmomenter med NotePlan.

Jeg havde som sagt ellers det forsæt at holde fast ved én løsning i længere tid, i stedet for hovedløst at rende efter marginalt bedre apps og tjenester, der jo alligevel altid viser sig så at have andre problemer.

Men det var ikke den største rookie mistake.

Det var nemlig da jeg i et anfald af kådhed ikke bare oprettede en Obsidian vault med en kopi af en masse noter fra NotePlan, men SAMTIDIG også flyttede nogle af disse dages små-opgaver fra NotePlans daily notes over i Agenda (der har en bedre integration af daglige noter med kalender-aftaler).

For nu er jeg i den ekstremt irriterende, selvpåførte situation, at jeg er nødt til at tjekke 3-4 forskellige apps for at finde ud af, hvilken huskeliste der er den mest aktuelle, og hvilke noter jeg har oprettet i hvilken app.

Der skal MEGET snart tages en executive decision så jeg kan få ryddet op!

Jeg er ikke sikker på, at jeg er helt klar til at beslutte om jeg skal blive i NotePlan, eller tage en chance med Obsidian – og supplere med Agenda – eller hvad der skal ske.

Men den her schizofrene tilværelse holder i hvert fald ikke…

Up next Det er mig - på vinyl Hjemmekontor i nye klæder
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh