|||

Rookie mistake

Jeg har begået en klassisk, dum fodfejl i denne weekend.

På trods af alle ambitioner om det modsatte, så kastede jeg mig over at undersøge Obsidian (igen) og Agenda (igen-igen), fordi jeg alligevel har nogle små irritationsmomenter med NotePlan.

Jeg havde som sagt ellers det forsæt at holde fast ved én løsning i længere tid, i stedet for hovedløst at rende efter marginalt bedre apps og tjenester, der jo alligevel altid viser sig så at have andre problemer.

Men det var ikke den største rookie mistake.

Det var nemlig da jeg i et anfald af kådhed ikke bare oprettede en Obsidian vault med en kopi af en masse noter fra NotePlan, men SAMTIDIG også flyttede nogle af disse dages små-opgaver fra NotePlans daily notes over i Agenda (der har en bedre integration af daglige noter med kalender-aftaler).

For nu er jeg i den ekstremt irriterende, selvpåførte situation, at jeg er nødt til at tjekke 3-4 forskellige apps for at finde ud af, hvilken huskeliste der er den mest aktuelle, og hvilke noter jeg har oprettet i hvilken app.

Der skal MEGET snart tages en executive decision så jeg kan få ryddet op!

Jeg er ikke sikker på, at jeg er helt klar til at beslutte om jeg skal blive i NotePlan, eller tage en chance med Obsidian – og supplere med Agenda – eller hvad der skal ske.

Men den her schizofrene tilværelse holder i hvert fald ikke…

Up next Det er mig - på vinyl Hjemmekontor i nye klæder
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration