|||

Return of the Research-nørderi

I sommer brugte jeg aaalt for meget tid på at jage det perfekte research-værktøj, i hvert fald til mine behov (primært noget med bookmarks, artikler og nogle pdf’er, som jeg gerne ville kunne kategorisere, highlighte, søge i og den slags).

Jeg var forbi meget, men selvom der var spændende features og lækkert design hist og her, så fandt jeg intet, der lige passede til mig.

Nu er jeg så igen i en fase, hvor jeg har behov for samme slags overblik og arkiv/base til et projekt, og jagten er taget op igen.

Den store basebunkegemme-ting

Denne gang har jeg dog besluttet mig for at forsøge at gå ret meget all-inKeep It, som måske er det tætteste jeg indtil nu er kommet på det jeg ønsker.

Det er stadig lidt clunky sine steder, og der er ting jeg savner, men nu har jeg revet mig for et års abonnement på både Mac- og iOS-versionerne, og så føler jeg mig nok tvunget til at prøve at få banket et workflow på plads.

Det bliver nok noget med at finde en god rytme mellem Feedly, Instapaper og så Keep It (med Drafts og Bear på sidelinjen), men lige nu har jeg en okay mavefornemmelse. Håber det går!

Up next Scifi-doku på første klasse Logo-leg med tegneapp
Latest posts Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads