|||

Return of the Research-nørderi

I sommer brugte jeg aaalt for meget tid på at jage det perfekte research-værktøj, i hvert fald til mine behov (primært noget med bookmarks, artikler og nogle pdf’er, som jeg gerne ville kunne kategorisere, highlighte, søge i og den slags).

Jeg var forbi meget, men selvom der var spændende features og lækkert design hist og her, så fandt jeg intet, der lige passede til mig.

Nu er jeg så igen i en fase, hvor jeg har behov for samme slags overblik og arkiv/base til et projekt, og jagten er taget op igen.

Den store basebunkegemme-ting

Denne gang har jeg dog besluttet mig for at forsøge at gå ret meget all-inKeep It, som måske er det tætteste jeg indtil nu er kommet på det jeg ønsker.

Det er stadig lidt clunky sine steder, og der er ting jeg savner, men nu har jeg revet mig for et års abonnement på både Mac- og iOS-versionerne, og så føler jeg mig nok tvunget til at prøve at få banket et workflow på plads.

Det bliver nok noget med at finde en god rytme mellem Feedly, Instapaper og så Keep It (med Drafts og Bear på sidelinjen), men lige nu har jeg en okay mavefornemmelse. Håber det går!

Up next Scifi-doku på første klasse Logo-leg med tegneapp
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh