|||

Logo-leg med tegneapp

I morges sad jeg og læste en artikel om forskellige kunstner-typers brug af den nye iPad Pro - og faldt over Assembly-appen, som jeg også tidligere har leget med.

Jeg hentede den nye version ned på min Padde - og gav mig til at lege lidt, bare lige 10 minutters tid.

Resultatet blev først to nye mulige cover-fotos til min work.flow podcast

Det aktuelle logo ser således ud:

Fra de første 59 episoderFra de første 59 episoder

Og det første bud på et alternativ:

Skal nok justeres lidt i nuancerne…Skal nok justeres lidt i nuancerne…

Det næste der kom ud af Assembly så således ud:

En noget andet stilEn noget andet stil

Og mens jeg var igang, så fik jeg på en eller anden måde lavet et logo til en podcast, der ikke eksisterer endnu.

Den hedder - åbenbart - “Curious Bot”:

Botten er nysgerrigBotten er nysgerrig

Skal jeg lave den? Og…hvad skal den så egentlig handle om? 🧐

PS. Assemby er en ret cool app, men jeg har ikke rigtig brug for den til hverdag. Så det er lidt ærgerligt, at de er gået over til abonnements-model.

Jeg betaler ellers glad mine abonnementer til apps jeg bruger hele tiden - Bear, Overcast, etc - men vil ikke give $4.99 om måneden for noget jeg måske skal bruge 4 gange om året… Så ville jeg hellere smide $20 én gang. Ah, well.

Up next Return of the Research-nørderi I sommer brugte jeg aaalt for meget tid på at jage det perfekte research-værktøj, i hvert fald til mine behov (primært noget med bookmarks, artikler Bad blood, dårlig business Dagens læse-anbefaling er “Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup” by John Carreyrou Mit ultrakorte QikReview: Vild historie. Jeg
Latest posts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider