|||

QikReview – Dune 2

Er netop kommet ud af Big Bio Nordhavn, fra en perfekt plads på fjerde række midtfor, og leverer det mindst kontroversielle takeDune 2:

En aldeles glimrende efterfølger til en fremragende etter.

Jeg er vild med universet, historien, den visuelle stil og ikke mindst lyd-designet, der fungerer ekstremt godt.

(Big Bio måtte dog gerne skrue omkring 10 dB ned for nivneauet. Det er ikke fedt bogstavelig talt at skulle have fingre i ørerne under alle kampscenerne).

Anyway, filmen kan helt sikkert anbefales, og det er en af de første film i lang tid, hvor jeg har lyst til at se den i biografen igen – gerne i en dobbeltwhopper med den første.

5 orme af 5 mulige herfra 👍

BONUS:

Up next Flere spejltræer Udstyret er parat, nu kommer det svære
Latest posts OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side