|||

QikReview – Dune 2

Er netop kommet ud af Big Bio Nordhavn, fra en perfekt plads på fjerde række midtfor, og leverer det mindst kontroversielle takeDune 2:

En aldeles glimrende efterfølger til en fremragende etter.

Jeg er vild med universet, historien, den visuelle stil og ikke mindst lyd-designet, der fungerer ekstremt godt.

(Big Bio måtte dog gerne skrue omkring 10 dB ned for nivneauet. Det er ikke fedt bogstavelig talt at skulle have fingre i ørerne under alle kampscenerne).

Anyway, filmen kan helt sikkert anbefales, og det er en af de første film i lang tid, hvor jeg har lyst til at se den i biografen igen – gerne i en dobbeltwhopper med den første.

5 orme af 5 mulige herfra 👍

BONUS:

Up next Flere spejltræer Udstyret er parat, nu kommer det svære
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot