|||

Podcast-tip til folket

Jeg har et stykke tid gået og boblet lidt over at skrive en ugentlig anbefaling fra podcast-land - og nu skal det være! #podcasttip

Anbefalingen kan være en serie eller en specifik episode, men i hvert fald en podcast der har oplyst, underholdt eller begge dele. Nogle af dem vil være gamle kendinge (for mig og sikkert for jer), andre er opdagelser jeg er blevet grebet af for nylig.

Det er ikke meningen at det skal være en top 10 eller all time greatest hits - mere et løbende input til hverdagens lytning 😀👍🎧

Så vi starter, næsten helt tilfældigt, med “Everything Is Alive” fra Radiotopia, der beskriver sig selv sådan her:

Everything is Alive is an unscripted interview show in which all the subjects are inanimate objects. In each episode, a different thing tells us its life story–and everything it says is true.

En af mine favorit-episoder handler om en elevator, der fortæller hvordan det er at køre op og ned med forskellige mennesker hver dag, og aldrig helt have forstået horisonal bevægelse - men alle historierne er værd at lytte til.

God fornøjelse!

#tweet

Up next Flade sider Jeg har besluttet mig for et lille halv-relevant firmaprojekt her i forsommeren: Jeg vil se om jeg kan finde en god løsning til at lave podLAB.dk og Al den tid! Som læseren vil vide, er jeg gået rimelig meget all-in på time blocking, og planlægger mine dage ved at afsætte tid i kalenderen til at arbejde på
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning