|||

Flade sider

Jeg har besluttet mig for et lille halv-relevant firmaprojekt her i forsommeren:

Jeg vil se om jeg kan finde en god løsning til at lave podLAB.dk og ahnissen.dk som “flade sider”, i stedet for de Wordpress-installationer jeg har i dag?

Bloggen her kører jo i txt-filer fra Dropbox til Blot.im, og det er ret niffigt - så jeg vil i virkeligheden gerne have noget tilsvarende nemt til de andre to sites.

Wordpress er jo fint, men kan alt for meget til mit behov - jeg skal stort set bare kunne lægge lidt om mig selv og hvad jeg laver ud på nettet, så folk kan læse lidt og (forhåbentlig) kontakte mig.

Jagten er gået ind - hvis du har gode bud, så sig endelig til, fx til @4nd3rs på Twitter.

Up next Snegl på vejen Podcast-tip til folket Jeg har et stykke tid gået og boblet lidt over at skrive en ugentlig anbefaling fra podcast-land - og nu skal det være! #podcasttip Anbefalingen kan
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot