|||

Podcast-julekalender

For tre ugers tid siden havde jeg fornøjelsen af at være med i optagelsen af podcast-julekalenderen “Miraklet i Rundetårn”, hvor værterne i et helt døgn havde besøg af 24 forskellige gæster som alle fortalte om ting og fænomener og tanker fra…lad os sige den alternative verden..

Jeg besøgte Sofie og Jesper Ole i Rundetårn kl 5 en kold morgen for at fortælle om den såkaldte simulationshypotese og det filosofiske tankeeksperiment at vi (måske?) befinder os inde i en stor computerskabt verden.

Episoden kan lyttes her.

PS. Under optagelsen insisterede jeg voldsomt på at det er mest sandsynligt at vi bor i en simulation, men det var selvfølgelig mest optræden. Eller var det?

Up next Appstodon Der sker ikke bare meget på selve ’Donten, der er også rivende udvikling af apps til tjenesten. Derfor tjekker jeg ugentligt om der er nye, Spejlsø
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot