|||

Podcast-julekalender

For tre ugers tid siden havde jeg fornøjelsen af at være med i optagelsen af podcast-julekalenderen “Miraklet i Rundetårn”, hvor værterne i et helt døgn havde besøg af 24 forskellige gæster som alle fortalte om ting og fænomener og tanker fra…lad os sige den alternative verden..

Jeg besøgte Sofie og Jesper Ole i Rundetårn kl 5 en kold morgen for at fortælle om den såkaldte simulationshypotese og det filosofiske tankeeksperiment at vi (måske?) befinder os inde i en stor computerskabt verden.

Episoden kan lyttes her.

PS. Under optagelsen insisterede jeg voldsomt på at det er mest sandsynligt at vi bor i en simulation, men det var selvfølgelig mest optræden. Eller var det?

Up next Appstodon Der sker ikke bare meget på selve ’Donten, der er også rivende udvikling af apps til tjenesten. Derfor tjekker jeg ugentligt om der er nye, Spejlsø
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh