|||

Podcast-julekalender

For tre ugers tid siden havde jeg fornøjelsen af at være med i optagelsen af podcast-julekalenderen “Miraklet i Rundetårn”, hvor værterne i et helt døgn havde besøg af 24 forskellige gæster som alle fortalte om ting og fænomener og tanker fra…lad os sige den alternative verden..

Jeg besøgte Sofie og Jesper Ole i Rundetårn kl 5 en kold morgen for at fortælle om den såkaldte simulationshypotese og det filosofiske tankeeksperiment at vi (måske?) befinder os inde i en stor computerskabt verden.

Episoden kan lyttes her.

PS. Under optagelsen insisterede jeg voldsomt på at det er mest sandsynligt at vi bor i en simulation, men det var selvfølgelig mest optræden. Eller var det?

Up next Appstodon Der sker ikke bare meget på selve ’Donten, der er også rivende udvikling af apps til tjenesten. Derfor tjekker jeg ugentligt om der er nye, Spejlsø
Latest posts Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads