|||

Podcast-jubilæum

Tirsdag den 8. november havde min medvært Jens og jeg fornøjelsen af at fejre os selv og episode 100 af podcasten ScifiSnak.

Det skete foran et publikum af engagerede scifi-fans inklusive mange søde lyttere af ScifiSnak på Biblioteket Frederiksberg, hvor vi optog hele balladen – der selvfølgelig kan lyttes i det sædvanlige feed.

Udover at pille navle og tale om ScifiSnaks snart 10-årige historie, så talte vi også – som vi plejer – om en bog, denne gang var det George Orwell-klassikeren “1984”.

På biblioteket var Søren og hans folk gået all-in på at gøre det til en hyggelig, festlig og helt igennem fantastisk aften, med 1984-spilleliste i højttalerne, med overvågningskameraer og med goodiebags til alle de fremmødte.

De brune papirsposer indeholdt (naturligvis) Victory Gin, Victory Kaffe og Victory Chocolate, og et fint postkort med et af slagordene fra det frygtelige, totalitære parti i Orwells bog.

Tusind tak til alle de involverede – og ikke mindst tak til Jens for de første 100 episoder 🪐🚀🎧

Gin, kaffe og chokoladeGin, kaffe og chokolade

Up next Træd tilbage fra indkøbskurven I kølvandet på at have returneret min ellers fine nye iPad Pro, tager jeg mig selv i at sidde og overveje at købe 11-tommer udgaven i stedet – Sort, deprimerende – og hylemorsom Jeg har været ganske stor fan af forfatteren Steve Toltz siden debutromanen “A Fraction of the Whole”, og glædet mig til hans nyeste, der kom i
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline