|||

Podcast-jubilæum

Tirsdag den 8. november havde min medvært Jens og jeg fornøjelsen af at fejre os selv og episode 100 af podcasten ScifiSnak.

Det skete foran et publikum af engagerede scifi-fans inklusive mange søde lyttere af ScifiSnak på Biblioteket Frederiksberg, hvor vi optog hele balladen – der selvfølgelig kan lyttes i det sædvanlige feed.

Udover at pille navle og tale om ScifiSnaks snart 10-årige historie, så talte vi også – som vi plejer – om en bog, denne gang var det George Orwell-klassikeren “1984”.

På biblioteket var Søren og hans folk gået all-in på at gøre det til en hyggelig, festlig og helt igennem fantastisk aften, med 1984-spilleliste i højttalerne, med overvågningskameraer og med goodiebags til alle de fremmødte.

De brune papirsposer indeholdt (naturligvis) Victory Gin, Victory Kaffe og Victory Chocolate, og et fint postkort med et af slagordene fra det frygtelige, totalitære parti i Orwells bog.

Tusind tak til alle de involverede – og ikke mindst tak til Jens for de første 100 episoder 🪐🚀🎧

Gin, kaffe og chokoladeGin, kaffe og chokolade

Up next Træd tilbage fra indkøbskurven I kølvandet på at have returneret min ellers fine nye iPad Pro, tager jeg mig selv i at sidde og overveje at købe 11-tommer udgaven i stedet – Sort, deprimerende – og hylemorsom Jeg har været ganske stor fan af forfatteren Steve Toltz siden debutromanen “A Fraction of the Whole”, og glædet mig til hans nyeste, der kom i
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh