|||

På kanten af hverdagen

Nu er der kun et par dage tilbage af sommerferien i denne omgang.

Jeg har heldigvis - mestendels - kunnet holde arbejdet fra døren, og har ikke brugt meget tid på hverken at arbejde eller tænke over arbejdet.

Ikke desto mindre er det igen blevet tydeligt for mig, at jeg allerhelst ikke ville arbejde. Eller rettere: ikke være tvunget til at arbejde.

Jeg er superprivilegeret at have noget at lave, og at have masser af spændende, sjove og udfordrende opgaver. Men alt andet lige ville jeg hellere bare dimse omkring - læse, lytte musik, gå i biffen og så videre, og så lave con amore-projekter når og hvis jeg havde lyst.

Jeg tror med andre ord - og det konstaterer jeg cirka hver mandag, og efter hver ferie - at jeg ville egne mig fortrinligt til at være uafhængigt rig.

Jeg ved bare ikke lige hvor jeg skulle skaffe de der fuck you money henne…

Up next Gåturton ved Lillebælt gåturton ved lillebælt Mindesmærket i Hiroshima
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning