|||

På kanten af hverdagen

Nu er der kun et par dage tilbage af sommerferien i denne omgang.

Jeg har heldigvis - mestendels - kunnet holde arbejdet fra døren, og har ikke brugt meget tid på hverken at arbejde eller tænke over arbejdet.

Ikke desto mindre er det igen blevet tydeligt for mig, at jeg allerhelst ikke ville arbejde. Eller rettere: ikke være tvunget til at arbejde.

Jeg er superprivilegeret at have noget at lave, og at have masser af spændende, sjove og udfordrende opgaver. Men alt andet lige ville jeg hellere bare dimse omkring - læse, lytte musik, gå i biffen og så videre, og så lave con amore-projekter når og hvis jeg havde lyst.

Jeg tror med andre ord - og det konstaterer jeg cirka hver mandag, og efter hver ferie - at jeg ville egne mig fortrinligt til at være uafhængigt rig.

Jeg ved bare ikke lige hvor jeg skulle skaffe de der fuck you money henne…

Up next Gåturton ved Lillebælt Mindesmærket i Hiroshima
Latest posts Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for?