|||

Originale apps

Jeg har sådan lidt tilfældigt besluttet at eksperimentere en uges tid med udelukkende at bruge Apples egne apps, dér hvor jeg kan.

I praksis betyder det, at jeg forsøger at gå all-in på Notes, Mail, Maps, Reminders og Calendar - og eventuelt andre, mindre vigtige, hvor de dukker op.

Det er måske ikke det allerbedste tidspunkt, for iOS 13 og iPadOS er stadig lidt bug-ramte efter opdateringen, og jeg har allerede haft nogle sync-problemer med især Mail og Notes.

Ikke desto mindre forsøger jeg at kaste mig ud i det. Så må vi se hvor længe jeg holder.

You’re my favourite waste of time…

Og ja, jeg ved godt det er tosset, og ja, det er på mange måder et fjollet spild af tid, at skulle flytte opgaver frem og tilbage mellem apps, og vedligeholde et dobbelt bogholderi på noter (et stykke tid).

Men jeg synes jeg lærer noget af det, og vigtigst af alt, så synes jeg det er hyggeligt 😀

PS. Denne post er skrevet i Notes (sæføli), og eksporteret til mappen i Dropbox, der indeholder min blog. Alle formaterings-fejl skyldes formodentlig konverteringen…

PPS. Update: som forventet sloges jeg lidt med, at jeg er vant til at skrive i Markdown, og det håndterer Notes jo ikke. Men jeg fik det rettet, og så må jeg se om der findes en nem løsning…

Up next Lyd-bad Det holdt ikke længe… Nå, min fine plan om at forsøge mig med kun at bruge Apples egne apps et stykke tid, klarede ikke mødet med virkeligheden særlig overbevisende.
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh