|||

Originale apps

Jeg har sådan lidt tilfældigt besluttet at eksperimentere en uges tid med udelukkende at bruge Apples egne apps, dér hvor jeg kan.

I praksis betyder det, at jeg forsøger at gå all-in på Notes, Mail, Maps, Reminders og Calendar - og eventuelt andre, mindre vigtige, hvor de dukker op.

Det er måske ikke det allerbedste tidspunkt, for iOS 13 og iPadOS er stadig lidt bug-ramte efter opdateringen, og jeg har allerede haft nogle sync-problemer med især Mail og Notes.

Ikke desto mindre forsøger jeg at kaste mig ud i det. Så må vi se hvor længe jeg holder.

You’re my favourite waste of time…

Og ja, jeg ved godt det er tosset, og ja, det er på mange måder et fjollet spild af tid, at skulle flytte opgaver frem og tilbage mellem apps, og vedligeholde et dobbelt bogholderi på noter (et stykke tid).

Men jeg synes jeg lærer noget af det, og vigtigst af alt, så synes jeg det er hyggeligt 😀

PS. Denne post er skrevet i Notes (sæføli), og eksporteret til mappen i Dropbox, der indeholder min blog. Alle formaterings-fejl skyldes formodentlig konverteringen…

PPS. Update: som forventet sloges jeg lidt med, at jeg er vant til at skrive i Markdown, og det håndterer Notes jo ikke. Men jeg fik det rettet, og så må jeg se om der findes en nem løsning…

Up next Lyd-bad Det holdt ikke længe… Nå, min fine plan om at forsøge mig med kun at bruge Apples egne apps et stykke tid, klarede ikke mødet med virkeligheden særlig overbevisende.
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot