|||

Obsidian Shortcuts

Som opmærksomme læsere vil have opdaget, er jeg midt i en tumultuarisk periode med altid skiftende sammenkædninger af opgaver, aftaler og noter.

Det er dog – i åbenhedens navn – en periode der har varet i adskillige år.

Og jeg har også netop henover påsken været igennem en større grydefuld tvivl, og har prøvet alle de gamle kendinge én gang til – Agenda, NotePlan, Todoist og hvad har vi – men vendte så tilbage til Obsidian igen. Frem og tilbage er lige langt. Suk.

Hvorom alting er, så er den aktuelle opsætning baseret på Obsidian (og en masse plugins), med Apple Reminders og især min elskede Fantastical til at skabe overblik på hvornår jeg skal lave hvad i hverdagen.

Genveje til Obsidian

Som jeg tidligere har nævnt, så forsøger jeg især at bruge Apple Shortcuts til at binde tingene sammen mellem Obsidian og kalenderen.

Og jeg lader afgjort ikke til at være den eneste med dén interesse. Den gode Simon Amby tippede mig således forleden på Mastodon om projektet “Actions for Obsidian”, der forsøger at gøre det endnu nemmere at koble Obsidian med Shortcuts.

The missing link between Obsidianand macOS / iOS.

Foreløbig findes appen dog kun på Mac, men altså med løfter om at appen snart vil kunne fås til iOS og iPadOS også.

Så stort tak til Simon på ’Donten 👍

Up next Sneak peek På besøg i Genstart på P1
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline