|||

Obsidian Shortcuts

Som opmærksomme læsere vil have opdaget, er jeg midt i en tumultuarisk periode med altid skiftende sammenkædninger af opgaver, aftaler og noter.

Det er dog – i åbenhedens navn – en periode der har varet i adskillige år.

Og jeg har også netop henover påsken været igennem en større grydefuld tvivl, og har prøvet alle de gamle kendinge én gang til – Agenda, NotePlan, Todoist og hvad har vi – men vendte så tilbage til Obsidian igen. Frem og tilbage er lige langt. Suk.

Hvorom alting er, så er den aktuelle opsætning baseret på Obsidian (og en masse plugins), med Apple Reminders og især min elskede Fantastical til at skabe overblik på hvornår jeg skal lave hvad i hverdagen.

Genveje til Obsidian

Som jeg tidligere har nævnt, så forsøger jeg især at bruge Apple Shortcuts til at binde tingene sammen mellem Obsidian og kalenderen.

Og jeg lader afgjort ikke til at være den eneste med dén interesse. Den gode Simon Amby tippede mig således forleden på Mastodon om projektet “Actions for Obsidian”, der forsøger at gøre det endnu nemmere at koble Obsidian med Shortcuts.

The missing link between Obsidianand macOS / iOS.

Foreløbig findes appen dog kun på Mac, men altså med løfter om at appen snart vil kunne fås til iOS og iPadOS også.

Så stort tak til Simon på ’Donten 👍

Up next Sneak peek På besøg i Genstart på P1
Latest posts QikReview – Dune 2 QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde