|||

Nyt mix af White Album

Der er lige kommet (endnu en) genudgivelse af et Beatles-album - denne gang er det White Album der har været en ny tur gennem pulten. White Album (2018) kan findes på enhver velassorteret streaming-tjeneste. Og Beatles, dem kan man altid lytte til!

Jeg er - som det fremgår - kæmpe Beatles-fan, og genlytter jævnligt deres albums. Jeg må dog indrømme, at jeg har det en lille smule ambivalent med de mange genopkog - remastering, mashups, greatest hits, bokssæt og hvad har vi.

Det kan nemt føles som et klassisk eksempel på at ville malke pengekoen, som man siger. Men når det så er sagt, så synes jeg faktisk at især de senere års remasters har fungeret ret godt, med opstramning af lyden, mere dynamik og et renere lydbillede.

White Album har fået en hvidvask - på den gode måde

Og White Album er ingen undtagelse - jubilæums-pakken føles lidt som om nogen har pudset dobbeltalbummet af, så alting står ganske rent og stramt, og med lidt mere punch i handsken.

Til gengæld er jeg ikke musiknørd eller fan nok til at synes at det er voldsomt interessant med dusinvis af mere eller mindre eksotiske demoskæringer eller tilfældige klip fra øvelokalet. Det er fint at det er med, men det er ikke noget jeg sidder og lytter til.

Så - find din musikapp frem, og dit bedste sæt hovedtelefoner, og tag så især en tur med Dear Prudence, While My Guitar Gently Weeps og måske Everybody’s Got Something To Hide Except Me And My Monkey, bare for sjovs skyld.

#tweet

Up next Gitterprop til hjerteoperationer 20181114 Nyt mix af White Album Nyt mix af White Album Der er lige kommet (endnu en) genudgivelse af et Beatles-album - denne gang er det White Album der har været en ny tur gennem
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning