|||

Nyt mix af White Album

Der er lige kommet (endnu en) genudgivelse af et Beatles-album - denne gang er det White Album der har været en ny tur gennem pulten. White Album (2018) kan findes på enhver velassorteret streaming-tjeneste. Og Beatles, dem kan man altid lytte til!

Jeg er - som det fremgår - kæmpe Beatles-fan, og genlytter jævnligt deres albums. Jeg må dog indrømme, at jeg har det en lille smule ambivalent med de mange genopkog - remastering, mashups, greatest hits, bokssæt og hvad har vi.

Det kan nemt føles som et klassisk eksempel på at ville malke pengekoen, som man siger. Men når det så er sagt, så synes jeg faktisk at især de senere års remasters har fungeret ret godt, med opstramning af lyden, mere dynamik og et renere lydbillede.

Og White Album er ingen undtagelse - jubilæums-pakken føles lidt som om nogen har pudset dobbeltalbummet af, så alting står ganske rent og stramt, og med lidt mere punch i handsken.

Til gengæld er jeg ikke musiknørd eller fan nok til at synes at det er voldsomt interessant med dusinvis af mere eller mindre eksotiske demoskæringer eller tilfældige klip fra øvelokalet. Det er fint at det er med, men det er ikke noget jeg sidder og lytter til.

Så - find din musikapp frem, og dit bedste sæt hovedtelefoner, og tag så især en tur med Dear Prudence, While My Guitar Gently Weeps og måske Everybody’s Got Something To Hide Except Me And My Monkey, bare for sjovs skyld.

#tweet

Up next Nyt mix af White Album Der er lige kommet (endnu en) genudgivelse af et Beatles-album - denne gang er det White Album der har været en ny tur gennem pulten. White Album klubbens julekatalog
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot