|||

Ny produktivitets-teknik

Mange har sikkert hørt om productivity-tricket Pomodoro.

Kort fortalt handler det om at arbejde i fokuserede sprint på 25 minutter, med 5 minutters pause bagefter.

Så tager man en tur mere - og efter 4 ture tager man så en længere pause.

Jeg arbejder på min egen teknik:

Arbejd fokuseret i 25 minutter. Tag en kop kaffe. Arbejd i 25 minutter mere. Så endnu en kop.

Fortsæt til fyraften eller du eksploderer.

Jeg kalder det KaffeDoro. Værsgo.

Up next Spejling af Nyhavn spejling af nyhavn Rejse-revival - af med falken For 30 år siden solgte min fætter og jeg for anden gang vores grønne Ford Falcon, der havde kørt os cirka 10.000 kilometer rundt i Australien. Først
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning