|||

Not-so-Bon Iver

Det hurtige take på søndagens Bon Iver-koncert i Royal Arena:

For første må jeg erkende, at mit tidligere snobberi mod kæmpestore videoskærme til stadionkoncerter måske ikke har været helt retfærdigt. I hvert fald var det sgu lidt irriterende at sidde på række Langtbortistan og hverken kunne se musikerne på scenen eller på de frimærkesmå skærme ved siden af.

For det andet gik det stærkt forsinket op for mig, at jeg nok har været ovre Bon Iver siden cirka 5 minutter efter album nummer 2. Jeg kedede mig bravt, og stak af i pausen.

Men hey, til gengæld kostede billetten 360 kroner, og det var en pissekold cykeltur frem og tilbage til Ørestaden på en søndag aften.

Up next Version 2.0? Læseferie Den opmærksom læser vil måske have bemærket, at der ikke er kommet noget Ugens Pensum de seneste par uger. Det er en kombination af travlhed,
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning