|||

Not-so-Bon Iver

Det hurtige take på søndagens Bon Iver-koncert i Royal Arena:

For første må jeg erkende, at mit tidligere snobberi mod kæmpestore videoskærme til stadionkoncerter måske ikke har været helt retfærdigt. I hvert fald var det sgu lidt irriterende at sidde på række Langtbortistan og hverken kunne se musikerne på scenen eller på de frimærkesmå skærme ved siden af.

For det andet gik det stærkt forsinket op for mig, at jeg nok har været ovre Bon Iver siden cirka 5 minutter efter album nummer 2. Jeg kedede mig bravt, og stak af i pausen.

Men hey, til gengæld kostede billetten 360 kroner, og det var en pissekold cykeltur frem og tilbage til Ørestaden på en søndag aften.

Up next Version 2.0? Læseferie Den opmærksom læser vil måske have bemærket, at der ikke er kommet noget Ugens Pensum de seneste par uger. Det er en kombination af travlhed,
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist