|||

Not-so-Bon Iver

Det hurtige take på søndagens Bon Iver-koncert i Royal Arena:

For første må jeg erkende, at mit tidligere snobberi mod kæmpestore videoskærme til stadionkoncerter måske ikke har været helt retfærdigt. I hvert fald var det sgu lidt irriterende at sidde på række Langtbortistan og hverken kunne se musikerne på scenen eller på de frimærkesmå skærme ved siden af.

For det andet gik det stærkt forsinket op for mig, at jeg nok har været ovre Bon Iver siden cirka 5 minutter efter album nummer 2. Jeg kedede mig bravt, og stak af i pausen.

Men hey, til gengæld kostede billetten 360 kroner, og det var en pissekold cykeltur frem og tilbage til Ørestaden på en søndag aften.

Up next Version 2.0? Læseferie Den opmærksom læser vil måske have bemærket, at der ikke er kommet noget Ugens Pensum de seneste par uger. Det er en kombination af travlhed,
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg