|||

Version 2.0?

Jeg nærmer mig efterhånden episode nummer 60 af min con amore- podcast work.flow - om arbejde og (digitale værktøjer).

Logo til work.flow podcastenLogo til work.flow podcasten

Jeg startede podcasten som et sideprojekt da jeg blev selvstændig, og selvom den har undergået nogle små forandringer gennem tiden, og selvom jeg nogle gange har måttet lavet nogle ret anderledes ‘mellemepisoder’, så er det grundlæggende format det samme:

En tilbagelænet samtale med en gæst, der fortæller om sit arbejde og sine værktøjer - maskiner, apps, programmer, vaner, etc.

Der bliver kun lavet en lille smule kosmetisk redigering inden jeg udgiver - det allermeste kommer med. Både fordi det helst ikke skal tage alt for meget tid at lave (det er jo “bare” et sideprojekt), dels fordi jeg godt kan lide dén podcast-stil (som er temmelig anderledes end det allermeste radio jeg nogensinde lavede i DR).

Jeg synes heldigvis stadig det er sjovt at lave, men går og overvejer at justere en smule på konceptet og lave en work.flow 2.0.

Et opdateret format

Jeg har ikke taget nogen beslutning om præcis hvordan den nye inkarnation skal tage sig ud, men tror det bliver noget med en lidt mere struktureret vekslen mellem forskellige twists på formatet.

Nogle episoder kommer til at ligne sig selv, andre bliver mere reportage-fokuserede, atter andre vil nok gå mere i dybden med en bestemt app eller tjeneste (og være mindre portræt-agtig), og så videre.

Jeg koger også på ideen om at lave flere indskudte kommentarer eller faktabokse, altså ting som er skrevet og speaket efter interviewet.

Nå, vi får se hvad det bliver til - og under alle omstændigheder bliver det nok en slags konceptudvikling for åben mikrofon 😃

Up next Pod-boble? Jeg synes det er supercool, at der dukker så mange nye, spændende danske podcasts op nærmest hver eneste dag. Og der bliver eksperimenteret på livet Not-so-Bon Iver Det hurtige take på søndagens Bon Iver-koncert i Royal Arena: For første må jeg erkende, at mit tidligere snobberi mod kæmpestore videoskærme til
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot