|||

Nostalgi, magi og 60’er-hygge

Jeg er kæmpefan af The Beatles og har været det så længe jeg kan huske.

Ikke fordi jeg nødvendigvis har dykket dybt i deres historie og ved hvilket mærke guitarstrenge de brugte og den slags, men jeg æææælsker deres musik, og har da også læst en del bøger om dem gennem tiden.

I disse dage får jeg dog masser af nye Beatles-oplevelser, fordi Peter Jackson netop på Disney Plus har udgivet sin monsterdokumentar om tilblivelsen af “Get Back”-albummet, hvor den kan ses i tre dele – tilsammen omkring 8-9 timer(!)

Magiske øjeblikke

Det er på mange måder en blandet fornøjelse – fordi man kommer hele følelsesregistret igennem – og det er ikke bare fed 60’er-hygge det hele.

Der er traumatiske situationer, gnidninger og skænderier – og lange perioder med tvær tavshed.

Men der er også smil og venskab og harmoni.

Og så er der gyldne øjeblikke, hvor deres kolossale kreativitet og musikalitet blomstrer og springer ud på en fuldstændig magisk facon.

Hvor noget der virker som tilfældigt klimpreri pludselig transformeres til et af de numre vi kender og elsker fra Beatles-pladerne – og hvor vi simpelthen oplever at være tilstede i præcis dé øjeblikke, hvor sangene opstod.

Det er helt fænomenalt – på samme tid som det altså er trist og tåkrummende og nostalgisk og alt mulig andet.

Det er reality tv, når det er allerbedst.

Up next Dagens arbejdsplads – set fra operatørrummet Kan I høre det er mig – på plade?! Tilbage i september 2020 havde jeg fornøjelsen af at besøge metaldrengene i Dying Hydra under optagelsen af deres nye album. Patrick havde inviteret
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh