|||

Nogle gange er det godt at have en kedelig hverdag

Når man får julekort fra venner i Alaska bliver det nogle gange tydeligt, hvor rart det er at bo på kedelige Frederiksberg…

“On one memorable afternoon while they were moving in, Trevor went down into the garage to fetch a box of household goods and came face to face with a 3-year-old black bear that had come in the open garage door.”

Up next Nyt udtryk Jeg tror søreme jeg har fundet på et nyt udtryk: At være “på tynd is over dybt vand” - når tingene virkelig er shaky. Jeg har prøvet at Google, Bitcoin-bonanza For 2-3 år siden modtog jeg 1000 kroner i Bitcoin som betaling for en lydoptager jeg solgte. Det var egentlig mest for at prøve, og fordi vi syntes
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh