|||
morgenlys på mønmorgenlys på møn
Up next Tech-quiz til folket For nogle uger siden havde jeg fornøjelsen af at lave en slags soft-launch på et nyt quizkoncept som jeg kalder for Techwiz. Som navnet antyder er DEFCON Jeg har åbenbart lidt mere travlt end jeg selv synes er i orden. (Og ja, jeg ved det er et #luksusproblem). Men i hvert fald var der et eller andet
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh