|||

Tech-quiz til folket

For nogle uger siden havde jeg fornøjelsen af at lave en slags soft-launch på et nyt quizkoncept som jeg kalder for Techwiz.

Som navnet antyder er ideen med Techwiz at lave en slags pubquiz med fokus på emner indenfor teknologi, gadgets og digitalisering, som et ekstra tilbud fra mit lille firma.

Jeg håber det vil være oplagt for virksomheder og organisationer som arbejder med teknologi og digitalisering at få besøg af Techwiz-quizmasteren (mig!) til firmaarrangementer, konferencer og andre events, hvor der er brug for et underholdende og samtidig fagligt relevant indslag i programmet.

Jeg har tidligere lavet et par forsøg med en tech-quiz i den hedengangne Techliv podcast sammen med Nicolai Frank, men nu har konceptet taget springet ud i den fysiske virkelighed!

Beta-quiz

Det var Dansk Erhverv der havde inviteret mig med til et arrangement, hvor jeg fik lov til at beta-teste quizkonceptet med 18-20 deltagere, som opdelt i fire hold sloges om titlen som Dagens Techwiz-mester.

Umiddelbart virkede de glade for at være med, og der var i hvert fald gang i slagsmålet om at få flest point! Og måske lige så vigtigt, så havde jeg selv lidt af en fest 🥳.

Jeg har nemlig meget længe drømt om at blive quiz-master en dag – i hvert fald siden de mange timer med Trivial Pursuit i 80’erne – og nu har jeg altså taget springet ud i at forsøge at gøre drømmen til virkelighed (og samtidig måske tjene lidt penge 😉).

Så hvis I har behov for et underholdende fagligt indslag til jeres næste event, så sig endelig til – og ideen er naturligvis at tilpasse de konkrete emner og spørgsmål til begivenheden, og justere sværhedsgraden så den passer lige til jer 👍

Man kan læse om konceptet ved at besøge Techwiz.dk eller gå ind på mit firmasite, ahnissen.dk.

Up next Kraner i Carlsbergbyen Morgenlys på Møn
Latest posts De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen