|||

Monte-gaaab

Nå, så holdt jeg ikke længere (jf. tidligere blogpost).

Installationen forløb decideret smertefrit, og jeg har heller ikke fundet nogle knaster (endnu).

Til gengæld er jeg (som forventet) ret undervældet.

Shortcuts, som jeg nok har glædet mig mest til, fungerer ikke godt med mine favorit-genveje, Safari havde vi allerede prøvet på Big Sur, og jeg bruger ikke Apple Notes (der ellers har ny QuickNotes-funktion som ville være fantastisk hvis den fungerede i Craft…).

Nu håber jeg bare, at det i hvert fald er stabil og at de har fixet nogle bugs. Det er også okay at der ikke er vilde nye features hvert år – hvis de så bare gad og få styr på alle de irriterende småting… Vi får se.

Så, tjaeh-bum-bum. Monterey. Whatever.

Up next Morgentur i Aarhus 20211107 Klima-råd til hvem der gider lytte
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot