|||

Monte-gaaab

Nå, så holdt jeg ikke længere (jf. tidligere blogpost).

Installationen forløb decideret smertefrit, og jeg har heller ikke fundet nogle knaster (endnu).

Til gengæld er jeg (som forventet) ret undervældet.

Shortcuts, som jeg nok har glædet mig mest til, fungerer ikke godt med mine favorit-genveje, Safari havde vi allerede prøvet på Big Sur, og jeg bruger ikke Apple Notes (der ellers har ny QuickNotes-funktion som ville være fantastisk hvis den fungerede i Craft…).

Nu håber jeg bare, at det i hvert fald er stabil og at de har fixet nogle bugs. Det er også okay at der ikke er vilde nye features hvert år – hvis de så bare gad og få styr på alle de irriterende småting… Vi får se.

Så, tjaeh-bum-bum. Monterey. Whatever.

Up next Morgentur i Aarhus 20211107 Klima-råd til hvem der gider lytte
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde