|||

Min tommelfinger er for kort

Nu har vi haft telefoner med store skærme i årevis, så jeg forstår ikke hvordan appudviklere stadigvæk laver knapper der sidder øverst i venstre hjørne, og som er umulige at nå med én hånd?

Et eksempel fra min egen hverdag er Forest-appen, der hjælper mig med at holde fokus (og holde snitterne fra mobilen), ved at lade mig plante virtuelle træer, som dør hvis jeg åbner telefonen inden den forudafsatte tid er gået.

Det er en fin-fin app, men når man skal tilbage til hovedskærmen efter at have plantet et træ, så skal man række heeeelt op i venstre hjørne, og på en iPhone 13 Pro betyder det enten at jonglere risikabelt med den dyre dims, eller at gå den lidt mere sikre vej og bruge to hænder.

Nye knapper eller swipes

I stedet ville det jo være meget nemmere, hvis man havde knappen nede i højre hjørne, eller bare kunne swipe med tommelen tilbage til hovedskærmen.

Så det skrev jeg til folkene bag Forest, der forleden var søde nok til at svare:

“We can see how this particular feature can save users time to continue planting, and we will certainly forward your suggestion to the rest of the team. Hopefully, we can implement this feature in the near future when possible!”

Så nu går jeg bare og venter på en opdatering 🌳😄📱

Up next Tid til at blive lidt klogere Her i 2022 vil jeg forsøge at implementere en gammel idé – at afsætte en 3-timers blok i kalenderen hver uge til at læse artikler og bøger, se Gåturs-jubilæum
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning