|||

Mikrofonshopping

I dag var jeg så ude hos en forhandler i Rødovre for at teste forskellige opsætninger af den DPA-mikrofon jeg er blevet temmelig lun på.

Jeg prøvede 6-7 forskellige kapsler i det samme håndtag, og forsøgte både at lave speaks, reallyds-optagelser og lidt interview-agtige ting, og så rodede jeg med kabel og håndtering for at teste støj i rigtig brug.

Dejlig mikrofon - på hundedyr Sound Devices-optagerDejlig mikrofon - på hundedyr Sound Devices-optager

For det første: mand, de lød allesammen pokkers godt.

For det andet: øj, det var heldigt at Allan, der hjalp med testen, faktisk ikke kunne finde firmaets aktuelle priser - for ellers var jeg sgu nok taget hjem med dyrt grej i tasken.

Som det er fik jeg lidt tvunget ventetid til at lytte på de test-optagelser vi lavede - og (måske) få bekræftet mit umiddelbare valg af mikrofonkapsel - og finde ud af, om det også skal være nu jeg hiver plastikkortet frem.

Men hold nu op, det er fristende… 🎤😜💸

Up next Bybær Gammelmands-sprogbrok Det er efterhånden mange år siden at engelske (amerikanske) interview-ofre begynder 3 ud af 4 svar med et “so…” - uden at jeg nogensinde helt er
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot