|||

Mig og min mail

Det gik lige pludselig op for mig, at jeg faktisk er af samme årgang som email, der netop har rundet de 50 (og jeg er tæt på).

Techradar har skrevet to okay artikler om emailens historie og aktuelle status – still going strong, på trods af spam, chat, Slack og hvad har vi.

Og mens vi er igang, så var 1971 også et vigtigt år for processorer, specifikt den klassiske 4004-processor, men det er en anden historie.

Uanset hvad, så betragter jeg nu mig selv som en klassisk årgang.

Up next Gåden om vores himmelrum Jeg tillader mig lige her at selvpromovere “Gåden om vores himmelrum”, en dokumentarserie i tre afsnit, som jeg i al ubeskedenhed har lagt dansk GWAARPH Den der fantastiske oplevelse, når man falder i søvn på sofaen lørdag eftermiddag, og vækker sig selv med en snorkelyd som et strandet søuhyre…
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot