|||

Mig og min mail

Det gik lige pludselig op for mig, at jeg faktisk er af samme årgang som email, der netop har rundet de 50 (og jeg er tæt på).

Techradar har skrevet to okay artikler om emailens historie og aktuelle status – still going strong, på trods af spam, chat, Slack og hvad har vi.

Og mens vi er igang, så var 1971 også et vigtigt år for processorer, specifikt den klassiske 4004-processor, men det er en anden historie.

Uanset hvad, så betragter jeg nu mig selv som en klassisk årgang.

Up next Gåden om vores himmelrum Jeg tillader mig lige her at selvpromovere “Gåden om vores himmelrum”, en dokumentarserie i tre afsnit, som jeg i al ubeskedenhed har lagt dansk GWAARPH Den der fantastiske oplevelse, når man falder i søvn på sofaen lørdag eftermiddag, og vækker sig selv med en snorkelyd som et strandet søuhyre…
Latest posts Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads