|||

Mere researchnørderi

Nå, af forskellige grunde har jeg opgivet Diigo, ærgret mig over Scrible og afsprøvet hvad der føles som dusinvis andre apps.

Sidste forsøg (tror jeg) er sværvægter-løsningen DevonTHINK, der beskriver sig selv som:

Smart information management and web research for Mac

Det er dyrt, men rimeligt avanceret. Måske overkill, men det kunne være smart at have personlig database med bogmærker, artikler, pdf’er, billeder og meget mere.

Foreløbig er jeg på en ret generøs 150-timers trial, så må vi se…

Ellers er det nok tilbage til den mere skrabede Keep It-app, eller bare Pocket til artikler og pdf’er i diverse Dropbox-mapper…

Up next Ugens Pensum #18 Måske skal jeg overveje at udgive Ugens Pensum om mandagen - i hvert fald betød en weekend på besøg i gode venners sommerhus, at min lille de er faldet tæt på stammen
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist