|||

Mere researchnørderi

Nå, af forskellige grunde har jeg opgivet Diigo, ærgret mig over Scrible og afsprøvet hvad der føles som dusinvis andre apps.

Sidste forsøg (tror jeg) er sværvægter-løsningen DevonTHINK, der beskriver sig selv som:

Smart information management and web research for Mac

Det er dyrt, men rimeligt avanceret. Måske overkill, men det kunne være smart at have personlig database med bogmærker, artikler, pdf’er, billeder og meget mere.

Foreløbig er jeg på en ret generøs 150-timers trial, så må vi se…

Ellers er det nok tilbage til den mere skrabede Keep It-app, eller bare Pocket til artikler og pdf’er i diverse Dropbox-mapper…

Up next Ugens Pensum #18 Måske skal jeg overveje at udgive Ugens Pensum om mandagen - i hvert fald betød en weekend på besøg i gode venners sommerhus, at min lille de er faldet tæt på stammen
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning