|||
med rigtig makrolinse på iphonemed rigtig makrolinse på iphone
Up next Stjålne sko I dag oplevede jeg så at få stjålet et par sko nede i Fitness World. That’s a first! Jeg kunne selvfølgelig bare have låst dem inde i skabet, og det Coronatosset Jeg var heldigvis ikke voldsomt hårdt ramt, da jeg for små to uger siden (endelig) blev testet positiv. Det føltes egentlig mest som en halvslem
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh