|||
med rigtig makrolinse på iphonemed rigtig makrolinse på iphone
Up next Stjålne sko I dag oplevede jeg så at få stjålet et par sko nede i Fitness World. That’s a first! Jeg kunne selvfølgelig bare have låst dem inde i skabet, og det Coronatosset Jeg var heldigvis ikke voldsomt hårdt ramt, da jeg for små to uger siden (endelig) blev testet positiv. Det føltes egentlig mest som en halvslem
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist