|||

Coronatosset

Jeg var heldigvis ikke voldsomt hårdt ramt, da jeg for små to uger siden (endelig) blev testet positiv. Det føltes egentlig mest som en halvslem forkølelse.

Men i dagene efter, hvor jeg egentlig troede jeg skulle være frisk og rask igen, der har jeg været sløv, ufokuseret og småsvimmel.

Jeg har haft svært ved at koncentrere mig længere tid, og har afgjort følt behov for en lur eller to i løbet af dagene.

Og især i forgårs og igår har jeg vaklet rundt som en gammel mand, mens alting har snurret omkring mig, som efter en heftig omgang på karussellen.

Jeg er ikke helt ude af farezonen endnu, tror jeg, men det lader heldigvis til at løje af nu 🤞.

Men øj, jeg var sgu lidt bange for om det var noget jeg skulle slås med i længere tid, og jeg føler virkelig med dem, der har eftervirkninger i flere måneder. Pyha.

Up next Med rigtig makrolinse på iPhone Browserkrig-revival? Der har været skrevet en del de sidste par dage om en ny statistik for desktop-browsere (og lidt om mobilbrowsere) – og nogle mener ligefrem, at den
Latest posts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline