|||

Magasin med lyd

Jeg har i al beskedenhed bidraget en lille smule til et nyt magasin med titlen “Nettets vildveje - om løgn, manipulation og propaganda online.”

Det er lavet af PET, Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme og Medierådet for Børn og Unge, og er netop lanceret i dag.

Jeg havde sidste efterår fornøjelsen af at lave tre interviews, med Erkan Özden, Katrine Pedersen, Rikke Frank Jørgensen, Jesper Lund og Anders Kjærulff, som kan lyttes både i deres fulde længde og som små snack-size lydbidder i magasinet.

Man finder hele magasinet om Nettets Vildveje her.

Up next mit nye moderator-værktøj DEN DIGITALE SKOLE ANNO 2018 Jeg fortsætter lige den skamløse selvpromovering. Jeg har nemlig også været ‘ekspert’ i en webdokumentar om fremtidens skole og undervisning.
Latest posts Vandretur på den afslappede facon De sidste eventyr i Alperne Flere Alpe-eventyr På eventyr i Alperne I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration