|||

Magasin med lyd

Jeg har i al beskedenhed bidraget en lille smule til et nyt magasin med titlen “Nettets vildveje - om løgn, manipulation og propaganda online.”

Det er lavet af PET, Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme og Medierådet for Børn og Unge, og er netop lanceret i dag.

Jeg havde sidste efterår fornøjelsen af at lave tre interviews, med Erkan Özden, Katrine Pedersen, Rikke Frank Jørgensen, Jesper Lund og Anders Kjærulff, som kan lyttes både i deres fulde længde og som små snack-size lydbidder i magasinet.

Man finder hele magasinet om Nettets Vildveje her.

Up next mit nye moderator-værktøj DEN DIGITALE SKOLE ANNO 2018 Jeg fortsætter lige den skamløse selvpromovering. Jeg har nemlig også været ‘ekspert’ i en webdokumentar om fremtidens skole og undervisning.
Latest posts Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning Med hiv og sving over den digitale kløft