|||

Magasin med lyd

Jeg har i al beskedenhed bidraget en lille smule til et nyt magasin med titlen “Nettets vildveje - om løgn, manipulation og propaganda online.”

Det er lavet af PET, Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme og Medierådet for Børn og Unge, og er netop lanceret i dag.

Jeg havde sidste efterår fornøjelsen af at lave tre interviews, med Erkan Özden, Katrine Pedersen, Rikke Frank Jørgensen, Jesper Lund og Anders Kjærulff, som kan lyttes både i deres fulde længde og som små snack-size lydbidder i magasinet.

Man finder hele magasinet om Nettets Vildveje her.

Up next mit nye moderator-værktøj DEN DIGITALE SKOLE ANNO 2018 Jeg fortsætter lige den skamløse selvpromovering. Jeg har nemlig også været ‘ekspert’ i en webdokumentar om fremtidens skole og undervisning.
Latest posts En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist Tot – uden knold Musik i listeform Close but no Korte noter – nu i Obsidian Man trækker i en løs tråd… Korte noter Hvilested med hvileplads Tekstet for poesihæmmede Blad i forårssol Anti-mål Grundstofdag har fået sin egen side Nostatrip med troubaduren Har jeg nævnt at jeg godt kan lide tåge Hyg og Byg i Billund Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg