|||

Mandag aften var jeg til en af de mere ekstreme koncertoplevelser, jeg har prøvet.

Hovednavnet var Sunn O))) - men før selve koncerten var der også afspilning af deres kommende album, Pyroclasts.

Det blev afviklet fra en pladespiller(!) i Studie 2 i Koncerthuset, og eftersom det er dronende larme-musik som er godt at meditere til, sad eller lå størstedelen af tilhørende på gulvet og lyttede.

Meget tilbagelænet publikumMeget tilbagelænet publikum

Så var der opvarmning af danske Puce Mary, som virkelig også gav den gas - mere kantet og måske mere udfordrende, omend jeg er ret sikker på at jeg opdagede en genkendelig rytme et enkelt sted?

Jeg havde mit nye Apple Watch med, der kan måle lydniveau (og advare hvis det bliver slemt), og albummet blev spillet ved ca 83 dB, Puce Mary maxede ud omkring de 92 - men da Sunn O))) gik igang var vi flere gange alvorligt forbi de 100 dB…

Jeg er MEGET glad for mine formstøbte ørepropper.

Massiv støj

Anyway, hvis man ikke kender Sunn O))) - og jeg er relativt ny fan - så er det i virkeligheden “bare” dronende lydflader af støj. Men det er fantastisk at zone ud til, og det bliver næsten zen-agtigt meditativt at være til koncert.

Alt andet bliver lukket ude - også fordi Studie 2 nærmest var fyldt med røg - og man kan næsten ikke tænke to sammenhængende tanker, fordi det er så massivt og højt og ekstremt.

Jeg endte med at tænke på det som en slags lyd-bad - ligesom en tur blandt træer kan være en slags skov-bad.

Jeg måtte gå fra koncerten lidt før tid, fordi jeg var helt smadret efter næsten 4 timer i larmeland - men det var en stor, stor oplevelse.

Specielt da der midt i al støjen også blev spillet på horn…

Ja, det er en kutteklædt hornspillerJa, det er en kutteklædt hornspiller

Up next say hello to my leedle friend Originale apps Jeg har sådan lidt tilfældigt besluttet at eksperimentere en uges tid med udelukkende at bruge Apples egne apps, dér hvor jeg kan. I praksis betyder
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde