|||

Læseferie

Den opmærksom læser vil måske have bemærket, at der ikke er kommet noget Ugens Pensum de seneste par uger.

Det er en kombination af travlhed, dovenskab og bevidst omlægning af indsatsen.

Jeg kan egentlig stadig godt lide formatet, men går lidt og bobler på om det måske skal laves til rigtigt nyhedsbrev i stedet - så jeg rent faktisk kan nå nogle læsere, og samtidig bliver lidt mere committed.

I mellemtiden vil jeg “bare” løbende poste artikler og kommentarer her på bloggen.

Up next Not-so-Bon Iver Det hurtige take på søndagens Bon Iver-koncert i Royal Arena: For første må jeg erkende, at mit tidligere snobberi mod kæmpestore videoskærme til Padde, åh, min padde Det var jo slet ikke meningen. Jeg var netop så stolt af at have hold muldvarpeskindet i lommen, da Apple præsenterede nye iPhones og nyt Watch for
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning