|||

Læseferie

Den opmærksom læser vil måske have bemærket, at der ikke er kommet noget Ugens Pensum de seneste par uger.

Det er en kombination af travlhed, dovenskab og bevidst omlægning af indsatsen.

Jeg kan egentlig stadig godt lide formatet, men går lidt og bobler på om det måske skal laves til rigtigt nyhedsbrev i stedet - så jeg rent faktisk kan nå nogle læsere, og samtidig bliver lidt mere committed.

I mellemtiden vil jeg “bare” løbende poste artikler og kommentarer her på bloggen.

Up next Not-so-Bon Iver Det hurtige take på søndagens Bon Iver-koncert i Royal Arena: For første må jeg erkende, at mit tidligere snobberi mod kæmpestore videoskærme til Padde, åh, min padde Det var jo slet ikke meningen. Jeg var netop så stolt af at have hold muldvarpeskindet i lommen, da Apple præsenterede nye iPhones og nyt Watch for
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot