|||

Læse om morgenen

Jeg er igen begyndt at starte morgenen med at læse et kvarters tid i en bog til den første kop kaffe – inden jeg begynder at trawle igennem nyheder og rss-feeds.

Jeg har gjort det tidligere, og nød det virkelig, men faldt af en eller anden årsag tilbage i vanen med at gå direkte på nettet (måske fordi jeg begyndte at skrive nyhedsbrev og følte at jeg skulle være helt opdateret så hurtigt som muligt hver dag).

Her forleden kom jeg så i tanke om mit gamle lifehack, og nu er morgenrutinen igen kaffe i koppen og Kindlen i hænderne mindst 15 minutter før jeg anerkender at verden er derude, og at den gerne vil fortælle mig hvad der er sket i løbet af natten…

Måske skulle du også vente med mobilen, og snuppe en morgenlæser i stedet?

Up next Drive to Survive Jeg har det ambivalent med biler. Jeg har altid syntes at biler var fantastiske designobjekter, og har tilbragt mange timer med at lytte musik mens Min nye stille guitar
Latest posts Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot Opdatering fra manipulator-land En tur på skolebænken igen med Coursera Sløv søndag Tekst-manipulator Røsnæs Rundt Meta-mastodon Lys, vand og skygger Er RCMD-appen det digitale benspænd jeg har brug for? En uge med udskrifter i Apple Podcasts Der er lyserødt derude How to Blow Up a Pipeline Årets Uafhængige Podcast – RumSnak Pomodoro-eksperiment med AI-twist