|||

Læse om morgenen

Jeg er igen begyndt at starte morgenen med at læse et kvarters tid i en bog til den første kop kaffe – inden jeg begynder at trawle igennem nyheder og rss-feeds.

Jeg har gjort det tidligere, og nød det virkelig, men faldt af en eller anden årsag tilbage i vanen med at gå direkte på nettet (måske fordi jeg begyndte at skrive nyhedsbrev og følte at jeg skulle være helt opdateret så hurtigt som muligt hver dag).

Her forleden kom jeg så i tanke om mit gamle lifehack, og nu er morgenrutinen igen kaffe i koppen og Kindlen i hænderne mindst 15 minutter før jeg anerkender at verden er derude, og at den gerne vil fortælle mig hvad der er sket i løbet af natten…

Måske skulle du også vente med mobilen, og snuppe en morgenlæser i stedet?

Up next Drive to Survive Jeg har det ambivalent med biler. Jeg har altid syntes at biler var fantastiske designobjekter, og har tilbragt mange timer med at lytte musik mens Min nye stille guitar
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh