|||

Klimafallit

Det er gået relativt langsomt i mange årtier, men nu går det pludselig rigtig stærkt. Og måske oplever vi ligefrem aktuelt en eksponentiel klimapokalypse?

Som Hemingway lod en af sine karakterer sige om hvordan man går fallit:

“Two ways. Gradually, then suddenly.”

Altså, først langsomt, og så meget hurtigt…

Måske burde vi også have ventet med at nedsætte et Disruptionråd til nu – og så fokusere på klimaproblemerne i stedet for tech? (Eller i hvert fald begge dele).

Det ville også klæde vores regering, som bare vælger at nøle og sige “jamen, vi har sat penge til side, det må bare ikke gøre ondt på nogen, og vi skal også liiiige have nogle andre til at undersøge nogle ting, så vi har ryggen fri, hvis vi nogensinde tager os sammen til for alvor at sætte gang i en indsats…”. (Min parafrasering).

Det er lidt som at satse på at man bare kan blive ved med at låne nye penge til at betale de gamle renter.

Hvorom alting er, så er det svært at undslippe fornemmelsen af at stå på afgrundens rand.

Up next Mail og mikroblogging Den første regel for app-nørder som mig er, at man aldrig skal mangle projekter, der kan stjæle éns opmærksomhed og energi. Og derfor har jeg RumSnak har de sødeste lyttere som giver julegaver
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh