|||

Kikkertkøb

Som jeg fortalte forleden blev jeg – med inspiration i vores vandretursplaner i sommerferien – for nylig inspireret til at investere i en kikkert.

Af hensyn til vægten – og det faktum at jeg aldrig rigtig har kunnet forlige mig med en binokular – så valgte jeg at forsøge mig med en monokikkert.

Den er så netop kommet med posten idag, en Focus Falcon 8x25 som umiddelbart føles som rigtigt kram.

Glæder mig til at have den med ud på gåture fremover.

Up next Copenhell - sceneshow-rester på himlen Synctjeneste-ballade igen-igen Gennem de sidste 10-15 års tid har jeg løbende testet forskellige synctjenester – Dropbox, Box, SpiderOak, SugarSync, Mega og mange flere. Nogle
Latest posts Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh