|||

Keep your hands off the Stash

Ligesom jeg altid allerede er på udkig efter spændende nye planlægnings-apps, så er jeg også altid parat til at blive fristet af nye note-tjenester.

Og der er stadig godt gang i dén gryde – med alt fra velkendte spillere som Craft og Obsidian til mere eksotiske tilbud som Notesnook.

Og så er der jo en hel kategori af PKM-apps som Tana eller Anytype, der ligesom Notion godt kan ses som noteapps hvis man kniber øjnene lidt sammen, men som reelt snarere er avancerede databaser med fokus på tekst.

Her i den forgangne weekend stødte jeg på endnu en fristende ny app, som jeg afgjort ikke har brug for, nemlig StashPad, som var i first look hos Francesco på Keep Productive.

Min første reaktion var (selvfølgelig), at jeg helt sikkert blev nødt til at lege med StashPad, ligesom jeg blev nødt til at lege med SnipNotes for et par måneder siden.

Havde jeg brug for endnu en quicknote-app? Afgjort ikke.

Havde jeg tænkt mig at downloade den og dimse? Absolut.

Viljestyrke eller dovenskab?

Men så var det, at jeg faktisk overraskede mig selv og sagde stop. Nej tak.

Ikke flere noteapps på Padden i denne omgang – i hvert fald ikke, hvis det er ret klart på forhånd, at de ikke reelt kan tage kampen op med Drafts, NotePlan, Obsidian eller Craft.

Det betyder bestemt ikke, at jeg i fremtiden dropper at tjekke en masse apps – men jeg betragter det som en personlig sejr at holde nallerne fra StashPad her og nu – og at jeg i øvrigt også sprang over en række andre interessante apps, som jeg faldt over i samme ombæring.

Skulle du være mere eventyrlysten (eller bare have mindre viljestyrke), så var det dem her:

PS. Jeg indrømmer blankt, at jeg måske bare var doven. Og at jeg nok aktuelt har mere lyst til at udforske nogle andre kaninhuller – men det er en historie til næste blogpost…

Up next AutomatiseringsSnak Idag havde jeg en god nørdesession om automatisering med hr. Jens Poder, kendt selvfølgelig fra podcasten ScifiSnak – som måske en dag skal Gamle serier på DR
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning