|||

AutomatiseringsSnak

Idag havde jeg en god nørdesession om automatisering med hr. Jens Poder, kendt selvfølgelig fra podcasten ScifiSnak – som måske en dag skal suppleres af AutoSnak?

Naeh, det bliver nok forvirrende…

Hvorom alting er så fik vi en fin lille tur rundt om brugen af alt fra AI-API’er i Obsidian og fede Shortcuts på Apple-dimserne, til Drafts-actions og generelle fokusflows.

Det bliver næppe sidste AutoSnak.

Up next Badass græskar Keep your hands off the Stash Ligesom jeg altid allerede er på udkig efter spændende nye planlægnings-apps, så er jeg også altid parat til at blive fristet af nye note-tjenester.
Latest posts I år fylder jeg jod Whiskyklubben drikker danske dramme Sommer-eventyr med nyt tv Grå sommermorgen ved Søerne Meta-blogpost Hvordan ser DIN klimafremtid ud? Det er i hvert fald et statement Den store uvidenskabelige chatbot-test Skærme, AI-venner og total afhængighed Sic Transit Gloria Metallus Netværk for imaginære podcasts Domæner med løse ambitioner Flyv op og bed om bedre vejr Orion har strammet bæltet Time management på WWDC I havnen Cyklisk selverkendelse – nu med kamera Jeg forsøger at omfavne kaos Den Store Fragmentering Podcast-manus i frit flow Jeg blev ikke hooked på Hookmark Ufrivilligt tjek af ny noteapp Så er vi igang med Bloom 2024 Det glæder jeg mig til på årets Bloom OLED blev min skæbne Endelig et sort Apple-kabel Fantastiske Fantastical med forbedret Todoist-integration Shopping under broen Fjernoptagelse med funktionssyge Usynlige filmtricks Nice spot