|||

Kan I høre det er mig – på plade?!

Tilbage i september 2020 havde jeg fornøjelsen af at besøge metaldrengene i Dying Hydra under optagelsen af deres nye album.

Patrick havde inviteret mig til at indtale en kort tekst af Carl Sagan på nummeret “Rootborn”, og det sagde jeg naturligvis beæret pænt ja til!

Nu er albummet “Of Lowly Origin” så endelig udkommet, og kan streames eller tjekkes på Bandcamp.

Og hvis man vil lytte mit beskedne bidrag, så er det altså nummeret “Rootborn”, cirka 6:55 inde 🤘

Up next Nostalgi, magi og 60’er-hygge Jeg er kæmpefan af The Beatles og har været det så længe jeg kan huske. Ikke fordi jeg nødvendigvis har dykket dybt i deres historie og ved hvilket Vinteren kom forbi
Latest posts Udstyret er parat, nu kommer det svære QikReview – Dune 2 Flere spejltræer Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde