|||

Kalender-kaos, afsnit 317

Nå, jeg har prøvet både Firstseed Calendars, Calendar 366, GoodTask og meget andet i jagten på en god løsning, der kombinerer kalender og todoliste.

Der er mange forskellige faktorer på spil - jeg tror den slags er meget, meget individuelt - og det har ikke rigtig lykkedes mig at finde den helt gode løsning.

Men her i går faldt jeg så over nogle funktioner i min kalender-app, Fantastical, som gjorde integrationen af Apple Reminders noget mere tillokkende.

Blandt andet fandt jeg ud af, at jeg på Mac’en kan se Reminders og kalender-aftaler i samme overblik (det mangler i iOS, men det er da et stykke af vejen).

Jeg opdagede også, at jeg kan bruge Fantasticals ret finde tastatur-baserede input også til Reminders, så det lige så nemt at tilføje nye opgaver som at lave et nyt møde.

Så måske lå den foreløbig bedste løsning og lurede lige under snotten på mig, mens jeg jagtede rundt efter (og brugte en masse penge på) andre apps…

Ah, well.

Og så er Fantastical heller ikke helt perfekt - så jagten fortsætter!

Up next Kalender-kaos, afsnit 317 Nå, jeg har prøvet både Firstseed Calendars, Calendar 366, GoodTask og meget andet i jagten på en god løsning, der kombinerer kalender og todoliste. Konferencer I min tid på Harddisken var jeg heldig at kunne tage på en del konferencer især i udlandet, hvor jeg både fik ny inspiration og muligheden for at
Latest posts Regn og blæst i Aalborg Jeg kom til at bestille et kamera Spejltræer Det er AInders der snakker Jeg elsker tåge Obligatorisk ProFie God udvikler-service Cooking with data Navlepillende navneleg Søgning på steroider Komplet irrationelt kamera-begær Efter gadefesten Syv år som selvstændig Tirsdags-udsigt Ny abonnementtracker-app Skulderklap fra min digitale assistent Tillykke med de 40 til Macintosh Nye tanker om produktivitet og processer 100 små ideer Blad i frostvejr Promptkursus Harddisk-jubilæum 14.190 skridt om dagen Christiansborg i tåget morgenlys Årets Tema 2024 Årets tema 2023 – sådan gik det Floaking Feriearbejde Dagens ristning Sic Transit Gloria Macintosh Bogbase-opdatering – jeg har valgt en løsning